Feast

Bli med på reisen og opplev afrikanskinspirert og sunn mat basert på sunne og tradisjonsrike oppskrifter men med råvarer som er lett tilgjengelige i Norge

Om MEG

Jeg bare ELSKER å LAGE MAT!

Jeg vokste opp i et ghanesisk hjem hvor det var verdsatt å lage fersk mat med ferske råvarer var sett på som utrolig viktig.

Da jeg studerte, omga jeg meg alltid med matinteresserte 'foodies' i en internasjonal setting. Dette gjorde at jeg alltid kunne dele min lidenskap for mat.

Jeg har alltid vært nysgjerrig på hvordan vi best kan blande afrikanske ingredienser og smaker med europeiske ingredienser til en fantastisk og smakfull 'fusion', samtidig som vi unngår laktose, gluten og unødvendige kunstige tilsetningsstoffer.

Jeg elsker å tilbrede afrikansk mat med ferske og enkle råvarer, hvor jeg nå og da lager en egen 'tvist' på retten og skaper nye matopplevelser som blir godt mottatt av de jeg har til bords.

Drømmen min med Feast Supper Club Stavanger er å gi folk mulighet til å bli kjent med afrikansk mat og ta folk med på en gastronomisk reise gjennom Afrika, basert på retter uten gluten, laktose og unødvendige kunstige tilsetningsstoffer.

På hver Supper Club Event vil jeg lage nye og smakfulle retter fra et annet afrikansk land, basert på ferske lokale norske råvarer og viktige afriskanske råvarer. Jeg vil holde arrangementene på forskjellige lokaler for å skape forskjellige opplevelser hvor maten og måltidet bringer oss sammen.  So if you will like to partake in a FEAST, then lets Meet & Eat !